Adauga adresa ta de email si noi te vom anuntam cand produsul apare in stoc.
In cele din urma, la Bauckhof a aparut omologul perfect al fainii de orez organic integral fara gluten. Noua faina alba de la Bauckhof este fin macinata si evoca, prajituri catifelate, placinte si biscuiti buni, precum si produse de patiserie fara gluten.
Visul unui tort lipsit de gluten, devine in sfarsit realitate cu faina de orez alba. O garantie pentru placerea de coacere fara gluten.
O idee despre retete pentru tortul fara gluten clasic fara gluten poate fi gasita imprimata direct pe ambalaj.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Ingrediente: faina alba de orez
*provine din agricultura ecologica
Raporteaza informatii incorecteIn anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei.
Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor proiecte Demeter.
Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor. Cu cele 2 mori si cele 5 linii de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter precum faina, musli si amestecuri de copt.
Vrei sa vezi mai multe produse de la Bauck Hof? Click aici!