Gnocchi sunt paste italienesti, sub forma de mici galuste, facute din cartofi, porumb si orez.
Acestea se servesc de obicei cu sos de rosii, sos pesto, sos de carne, parmezan sau gorgonzola.
Potrivite si pentru vegani.
Mod de preparare:
Pentru 1-2 portii.
Fierbeti apa intr-o cratita si apoi adaugati gnocchi pentru aproximativ 2 minute, pana ce acestia se ridica la suprafata si incep sa pluteasca.
Se adauga apoi dressing dupa preferinte: pesto, sos de toamate, unt, salvie si piper. Se presara si putin parmezan.
Fara gluten.
Dupa desfacere se pastreaza la frigider si se consuma in maxim 3 zile.
Ingrediente: Rehydrated potato ( water, potato flakes ) ( 70% ) , potato starch, cornflour ( 12%), corn starch, salt, rice flour ( 3%), acidity regulator, lactic acid, preservative, sorbic acid, turmeric.
Made in Italy
Raporteaza informatii incorecte
In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unu produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Texacom International nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dvs legale.