Pentru iaurt, branza de vaci, clatite, vafe, budinca de orez, deserturi sau pur si simplu asa.
In timpul bunicii, cand nu existau conservanti si aditivi, fructele s-au pastrat prin fierbere. Cu cat este mai mult fructul fiert, cu atat mai dulce, mai ferm si mai gustos este piureul de fructe. Urmand aceasta procedura traditionala, lucram si astazi la producerea pulpei clasice de fructe. Folosirea soiurilor vechi de mere si utilizarea in concentratie mare a fructului garanteaza dulceata naturala. Pulpa de mere este rafinata cu crema de mango.
Produs vegan, fara gluten, fara lactoza, fara zahar adaugat.
Ingrediente: mere 83%, mango 17%.
Informatii nutritionale:
In anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei.
Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor proiecte Demeter.
Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor. Cu cele 2 mori si cele 5 linii de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter precum faina, musli si amestecuri de copt.
Vrei sa vezi mai multe produse de la Bauck Hof? Click aici!