Reţetă magică, originală cu 99% suc dietetic obţinut prin presarea la rece a fructelor şi 1% miere, toate Certificate Biologic. Îmbogăţit cu Vitamina C şi Gluconat Feros • Fără adaos de zahăr.
Ingrediente: sucuri obţinute prin presarea la rece de Struguri Roşii şi Albi, Mere, Portocale, Mure, Vişine, piure din pulpă de Acerola (cireaşă de Anttile), miere, toate Certificate Biologic şi 28mg/100ml de Gluconat Feros.
Răsfăţaţi-vă copiii cu o reţetă clasică ce a ajutat multe generaţii.
Organismul nu generează fier. Trebuie adus prin alimentaţie. Numai selecţia atentă a alimentaţiei copiilor poate asigura necesarul zilnic de fier. Conform Asociaţiei Germane pentru Alimentaţie, 100ml din sucul Klassic asigură fierul zilnic în proporţie de: 44% (copii de 1 - 6 ani), 35% (copii de 7 - 9 ani), 23 -29% (copii de 10 ani şi adolescenţi).
Conţinut net: 125 ml
Utilizare: minimum 125 ml/zi, rece sau la temperatura camerei, de preferat în timpul sau imediat după cel puţin două dintre mesele principale.
Agitaţi înainte de fiecare utilizare! Serviţi, înşurubaţi capacul şi păstraţi la frigider până la 5 zile.
Produs avizat de Ministerul Sanatatii!
“Obraji Imbujorati“ este o marca de mare prestigiu a producatorului german Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG, companie pioniera pe piaţa produselor dietetice si organice si totodată “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”.
Toate sucurile Rotbackchen®- “Obraji Imbujorati“, sunt produse in mod natural, prin presare la rece, din fructe organice special selecționate! Nu contin concentrate, conservanti sau coloranti si sunt imbuteliate intr-o instalatie ultrasofisticata care produce un fenomen vacum-vid ce impiedica complet contactul sucului cu aerul pe tot parcursul fluxului tehnologic.
Toate sucurile Rotbackchen®- “Obraji Imbujorati“ contin combinatii de fructe extrem de savuroase pentru copii si stict adaptate pentru a potenta bio-disponibilitatea compusilor micronutritionali activi astfel alesi incat sa corespunda nevoilor diferitelor varste sau a unor situatii nutritionale speciale.
Toate sucurile Rotbackchen®- “Obraji Imbujorati“ care au un continut micronutritional suplimentar sunt Avizate / Notificate la institutiile de resort din Romania.
Nutritia ortomoleculara inseamnă conservarea sanatatii optime sau tratarea afectiunilor prin modificarea concentratiilor substantelor care se gasesc in mod normal in compozitia organismului. Terapia ortomoleculara consta in proportionarea cat mai corecta pentru fiecare persoana in parte a concentratiilor optime de micronutrienti normal prezenti in organism cu finalitatea de a corecta alterarile si de a mentine o stare de sanatate cat mai buna.”
Prof. Dr. Linus Pauling
Stanford University, Laureat al Premiului Nobel pentru Chimie (1954)
si Laureat al Premiului Nobel pentru Pace (1962)
„Medicina Ortomoleculara este disciplina stiintifica bazata pe convingerile ca multe afectiuni se datoreaza deficitului de anumiţt nutrienti – vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, acizi grasi, enzime, fitohormoni – si ca reproportionarea lor corecta aduce beneficii importante in recuperarea sanatatii.”
Jose Ramon Llorente
Presedinte
Societatea Spaniola de Nutritie Ortomoleculara
“ V-ati gandit vreodata ca cele mai multe dintre afectiunile de care suferiti sau veti suferi precum si raspunsul lor, nu intotdeauna satisfacator, la tratamentul conventional se datoreaza si unor dereglari ale functiei si structurii diverselor organe si tesuturi care nu si-au primit, timp indelungat, cantitatile necesare din micronutrientii esentiali cu care au fost “proiectate” de natura sa functioneze? “
Dr. Albu Horatiu (2004)
Presedinte
Societatea Romana de Medicina Ortomoleculara
“ Stabilitatea sistemelor vii se deterioreaza progresiv din cauza unor reactii chimice si nu datorita trecerii timpului. Daca putem controla viteza de aparitie a acestor reactii nocive, putem controla procesele de imbatranire.”
Dr. Richard A. Passwater (1995)
Vrei sa vezi mai multe produse de la Rotbackchen? Click aici!