Info si comenzi 0735 624 789 L-V: 9:00 - 17:00

Fii primul care prinde startul celei mai WOW oferte!

Ulei de monoi, Trio Verde, 100 ml

Ulei de monoi, Trio Verde, 100 ml

Uleiuri esentiale uz cosmetic | Producator: Trio Verde | COD Produs: TV058
32 LEI TVA Inclus
Client Premium: 28.8 lei | Client Gold: 29.76 lei | Client Silver: 30.4 lei
Comanda cu Whatsapp
IN STOC livrare 24H
Primesti 16 puncte de fidelitate
In cat timp primesc produsul daca il comand acum?
  • Prin curier livrare Romania: Joi 15.11.2018
  • Ridicare personala din Showroom: Astazi intre orele 9:00 - 17:00
  • Livrare internationala UE: 3-6 zile lucratoare
Cost Livrare
  • Gratis in Bucuresti pentru comenzi de minim 80 lei sau in tara 175 lei
  • 10 lei pentru comenzile sub 80 lei in Bucuresti sau 175 lei in tara
Info & Comenzi telefonice: 0735 624 789
3 clienti au deja acest produs la Favorite
Peste 3 clienti sunt interesati de acest produs acum
Ulei de monoi, Trio Verde, 100 ml
Ulei de monoi, Trio Verde, 100 ml
32 LEI

Alti clienti au cumparat si:

DESCRIERE PRODUS

DESCRIERE PRODUS

Originile uleiului de monoi dateaza de acum 2000 de ani. Maorii polinezi din Aotearoa, mai exact Noua Zeelanda, il foloseau in scop medicinal, cosmetic si religios. Era aplicat pe pielea bebelusilor pentru a preveni deshidratarea pe timp de vara, iar pe timp de iarna, acest ulei ii proteja de frig. Marinarii maori foloseau uleiul de monoi pentru a-si proteja pielea de sarea din ocean si de frig in timpul expeditiilor cu canoe. Astazi, foarte multi scafandri din Polinezia inca folosesc uleiul de monoi inainte de a se scufunda in ocean.

Uleiul de monoi este secretul frumusetii femeilor din Tahiti. Este principalul ulei folosit in masajul polinezian datorita calitătilor sale hidratante si hranitoare, lasand pielea ferma si catifelata. Cei care iubesc baile solare pot folosi acest ulei doarece va imbunatati si prelungi bronzul. Este benefic tuturor tipurilor de ten.  Poate fi folosit cu succes si in tratamentele cosmetice pentru par. In lunile calduroase de vara uleiul de monoi poate fi folosit ca o masca ce protejeaza firele de par de efectele nocive ale soarelui si sarii din mare. De asemenea, uleiul de monoi ajuta la eliminarea matretii.

Uleiul de monoi este un amestec de flori proaspete de tiare (gardenii) macerate in ulei de cocos.

Utilizare:

Pentru fata si corp: se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curata si se maseaza usor pentru a ajuta absortia uleiului.

Pentru par: se distribuie o cantitate mica de ulei pe lungimea firului de par, de la radacina la vârf, cu cateva minute inainte de samponare.

Proprietati: hranitor, antirid, protector, catifelant.

Ingrediente: Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower extract.

Tara de origine: Anglia.

Raporteaza informatii incorecte

Despre producatorul Trio Verde

Trio Verde

Trio Verde este brandul romanesc al unei game largi de uleiuri si unturi vegetale pentru uz cosmetic - ingrijire intensiva pentru fata, corp, par si unghii.

Uleiurile Trio Verde sunt 100% naturale fiind obtinute prin 2 metode:
- presare la rece (uleiuri virgine)
- presare mecanica (fara solventi de extractie)

Termenul "virgin" folosit pentru descrierea lor defineste faptul ca extractia a avut loc la rece printr-un proces exclusiv mecanic, fara solvent, purificat prin mijloace fizice, nefolosindu-se nici un proces de rafinare chimica sau fizica.

Termenul "crud" folosit pentru descrierea uleiurilor brute, indiferent de metoda de extractie utilizata, semnifica prezenta unui procent de acizi grasi liberi (aciditate), putina umiditate si impuritati care dau un aspect tulbure si o culoare: verde (clorofila), rosu (caroten), galben sau maro, in functie de fructe sau de seminte.

Aceste caracteristici ar putea fi eliminate doar printr-un proces de rafinare.

Gama cuprinde uleiuri pure de migdale dulci, jojoba, avocado si unturi precum shea, cacao sau cocos.

Vrei sa vezi mai multe produse de la Trio Verde? Click aici!

vezi mai mult
In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unu produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Texacom International nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dvs legale.
vezi mai mult

Best seller din categoria Uleiuri esentiale uz cosmetic:

RECENZII

Adauga o recenzie

Nume /Nickname (asa cum doresti sa apara):
Recenzie:
Email:


Alti clienti au vazut si:

INAPOI SUS
×
UTILIZAM COOKIE
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord