WOW! Astazi ai transport Gratuit pentru orice comanda!
20170308235959
20180224082719
19700101020000
20180224082719
19700101020000
20180224082719
19700101020000
20180224082719
19700101020000
20180224082719
20170126235959
20180224082719
Viziteaza-ne la Magazin
×
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      X
PENTRU ORICE PROBLEMA:
L-V: 9:00 - 17:00
0735 624 789

Ulei de monoi, Trio Verde, 50 ml

Ulei de monoi, Trio Verde, 50 ml
Ulei de monoi, Trio Verde, 50 ml
Ulei de monoi, Trio Verde, 50 ml

Ulei de monoi, Trio Verde, 50 ml

Uleiuri esentiale uz cosmetic | Producator: Trio Verde | COD Produs: TV059
20 LEI
Client Premium: 18 lei | Client Gold: 18.6 lei | Client Silver: 19 lei
IN STOC livrare 24H
Primesti 10 puncte de fidelitate
In cat timp primesc produsul daca il comand acum?
  • Prin curier livrare Romania: Marti 27.02.2018
  • Ridicare personala din Showroom: Luni 26.02.2018 intre orele 9:00 - 17:00
  • Livrare internationala UE: 3-6 zile lucratoare
Cost Livrare
  • Gratis in Bucuresti pentru comenzi de minim 80 lei sau in tara 175 lei
  • 10 lei pentru comenzile sub 80 lei in Bucuresti sau 175 lei in tara

1 client are deja acest produs in Cos
Ulei de monoi, Trio Verde, 50 ml
Ulei de monoi, Trio Verde, 50 ml
20 LEI
Livrare rapida din stoc in 24h prin curierat direct la usa ta!
30 de zile drept de retur si primesti banii inapoi in 48h
3% extra discount pentru plata cu cardul, online
Info & Comenzi telefonice
0735 624 789

DESCRIERE PRODUS

DESCRIERE PRODUS

Originile uleiului de monoi dateaza de acum 2000 de ani. Maorii polinezi din Aotearoa, mai exact Noua Zeelanda, il foloseau in scop medicinal, cosmetic si religios. Era aplicat pe pielea bebelusilor pentru a preveni deshidratarea pe timp de vara, iar pe timp de iarna, acest ulei ii proteja de frig. Marinarii maori foloseau uleiul de monoi pentru a-si proteja pielea de sarea din ocean si de frig in timpul expeditiilor cu canoe. Astazi, foarte multi scafandri din Polinezia inca folosesc uleiul de monoi inainte de a se scufunda in ocean.

Uleiul de monoi este secretul frumusetii femeilor din Tahiti. Este principalul ulei folosit in masajul polinezian datorita calitătilor sale hidratante si hranitoare, lasand pielea ferma si catifelata. Cei care iubesc baile solare pot folosi acest ulei doarece va imbunatati si prelungi bronzul. Este benefic tuturor tipurilor de ten.  Poate fi folosit cu succes si in tratamentele cosmetice pentru par. In lunile calduroase de vara uleiul de monoi poate fi folosit ca o masca ce protejeaza firele de par de efectele nocive ale soarelui si sarii din mare. De asemenea, uleiul de monoi ajuta la eliminarea matretii.

Uleiul de monoi este un amestec de flori proaspete de tiare (gardenii) macerate in ulei de cocos.

Utilizare:

Pentru fata si corp: se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curata si se maseaza usor pentru a ajuta absortia uleiului.

Pentru par: se distribuie o cantitate mica de ulei pe lungimea firului de par, de la radacina la vârf, cu cateva minute inainte de samponare.

Proprietati: hranitor, antirid, protector, catifelant.

Ingrediente: Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower extract.

Tara de origine: Anglia.

In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unu produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Texacom International nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dvs legale.
vezi mai mult

RECENZII

+ Adauga o recenzie

Adaugati o recenzie

Nume:
Recenzie:
Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Alti clienti au cumparat si

Lampa de veghe - flori, Djeco
Quick view
STOC LIMITAT
Lampa de veghe - flori, Djeco
166 LEI
Ceai Bio Yogi Tea - Digestiv, 30 g
Quick view
IN STOC
Ceai Bio Yogi Tea - Digestiv, 30 g
15 LEI
Litere magnetice colorate pentru copii- Djeco, 3+ ani
Quick view
STOC LIMITAT
Litere magnetice colorate pentru copii- Djeco, 3+ ani
67 LEI
Fixativ natural Jason  pentru par - Spray de coafat Extra Volum, 240 ml
Quick view
IN STOC
Fixativ natural Jason pentru par - Spray de coafat Extra Volum, 240 ml
64 LEI
Pudra budinca de ciocolata bio, Rapunzel, 50 g
Quick view
STOC LIMITAT
Pudra budinca de ciocolata bio, Rapunzel, 50 g
5 LEI
Inapoi sus INAPOI SUS
×

Descarca GRATUIT ebook-ul “Detoxifiaza-ti Viata!”

Inscrie-te la newsletter si primesti GRATUIT un ebook care-ti va schimba viata!
Cel mai complet ghid pentru eliminarea toxinelor din alimentatia, casa si corpul tau, pentru un stil de viata mai sanatos.

© 2008-2018 S.C. TEXACOM INTERNATIONAL S.R.L. - CIF: RO21102364 - RC: J40/3147/2007
® Rangali este marca inregistrata a S.C. TEXACOM INTERNATIONAL S.R.L. - certificat inregistrare nr. 096245
SC Texacom International SRL (www.rangali.ro) este inscrisa la ANSPDCP sub numarul de inregistrare 20146/11.03.2014